Ventilatieverslaggeving

Wie de dag van vandaag bouwt, is er toe verplicht een ventilatieverslaggever aan te stellen, nog voor de werken beginnen.

De ventilatieverslaggeving wordt op verschillende momenten in het bouwproces uitgevoerd. Eerst wordt er een ventilatie-voorontwerp opgemaakt, zodat men op basis van uitgewerkte plannen en aanduidingen, de werken adequaat kan inplannen.

Het tweede deel van de ventilatieverslaggeving gebeurt na het einde van de werken. Dan maakt de verslaggever een ventilatieprestatieverslag op over het geplaatste ventilatiesysteem. In dit verslag wordt alles opgenomen over de werking van het ventilatiesysteem. Een erkende ventilatiedeskundige komt ter plaatse voor nameting van de luchtdebieten, het vermogen van het ventilatietoestel, de doorstroomopeningen, …

Het ventilatieprestatieverslag krijgt een unieke code die opgenomen dient te worden in de EPB-eindaangifte. Zonder dit verslag kan een EPB-dossier niet ingediend worden. Zo bent u als eigenaar zeker over de aan- en afvoer van voldoende verse lucht, de aanwezigheid van de juiste verluchting in combinatie met het door u gekozen systeem en de optimale werking van dit systeem.

Maak een afspraak

Infinit-E

Plaatsbeschrijving, Sloopopvolginsplan en Asbestinventaris, EPB, EPC, Veiligheidscoördinatie, Luchtdichtheidstest, Rioleringskeuring, Ventilatieverslaggeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Lode: +32 472 32 20 99
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0847.797.222

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: +32 492 83 22 60
Drakerstraat 30 - 3511, Kuringen

Contacteer ons

Infinit-E is een studiebureau dat in 2011 werd opgericht en sindsdien een uitgebreid aanbod aan diensten heeft ontwikkeld. Het bureau wordt beheerd door ing. Lode Willems en Stéphanie Peerenbooms