EPC-verslaggeving

De verkoper of de verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat (EPC) hebben, zodat de energiescore zichtbaar is in iedere advertentie die wordt gepubliceerd voor verkoop of verhuur.

Een akte bij de notaris kan pas verleden worden wanneer dit attest wordt aangeleverd. Alleen een erkende energiedeskundige mag dit opmaken.

Op het EPC-attest is verder advies terug te vinden aangaande toekomstige energiebesparende maatregelen. Zeer nuttig dus voor een koper.

Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Het kan gebruikt worden om mogelijke kopers of huurders te informeren over de energiezuinigheid van de woning. Een EPC blijft 10 jaar geldig.

Voor meer informatie omtrent onze werking of een offerte op maat, contacteer ons.

Maak een afspraak

Infinit-E

Plaatsbeschrijving, Sloopopvolginsplan en Asbestinventaris, EPB, EPC, Veiligheidscoördinatie, Luchtdichtheidstest, Rioleringskeuring, Ventilatieverslaggeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Lode: +32 472 32 20 99
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0847.797.222

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: +32 492 83 22 60
Drakerstraat 30 - 3511, Kuringen

Contacteer ons

Infinit-E is een studiebureau dat in 2011 werd opgericht en sindsdien een uitgebreid aanbod aan diensten heeft ontwikkeld. Het bureau wordt beheerd door ing. Lode Willems en Stéphanie Peerenbooms