Plaatsbeschrijving, Sloopopvolginsplan, Asbestinventaris & bouwcertificatie

Afspraak
/

Infinit-E

Totale dienstverlening voor: Plaatsbeschrijving, Sloopopvolgingsplan en Asbestinventaris, EPB, EPC, Veiligheidscoördinatie, Luchtdichtheidstest, Rioleringskeuring en Ventilatieverslaggeving.

Featured Icon

Plaatsbeschrijving

U heeft een plaatsbeschrijving nodig van uw woning, appartement? Of een plaatsbeschrijving voor aanvang werken? Openbaar domein?

Lees meer
Featured Icon

Asbestinventaris

Bij geplande renovatie – en sloopwerken is een aannemer verplicht in Vlaanderen om voorafgaand een destructieve asbestinventaris te laten opmaken van het gebouw.

Lees meer
Featured Icon

Sloopopvolginsplan

Wanneer men een pand zal renoveren, slopen of ontmantelen, is vanaf bepaalde afmetingen van het gebouw een sloopopvolgingsplan met bijhorende asbestinventaris wettelijk verplicht

Lees meer
Featured Icon

Bouwcertificatie

Voor nieuwbouwprojecten en verbouwingen die vergunningsplichtig zijn ben je eveneens verplicht een EPB-verslaggever aan te stellen.

Lees meer

Infinit-E is een studiebureau dat in 2011 werd opgericht en sindsdien een uitgebreid aanbod aan diensten heeft ontwikkeld. Het bureau wordt beheerd door ing. Lode Willems en Stéphanie Peerenbooms. Infinit-E heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van bouw- en verbouwprojecten, waarbij ze de vele formaliteiten die hiermee gepaard gaan, op zich nemen.

Op onze website worden de verschillende diensten toegelicht die we aanbieden. Of u nu een particulier, bedrijf of architectenbureau bent, Infinit-E staat klaar om u met advies en ondersteuning bij te staan in het realiseren van uw (ver-)bouwproject. We begrijpen dat deze projecten vaak complex zijn en dat er veel regelgeving en administratieve taken bij komen kijken. Daarom bieden we expertise en begeleiding op maat, zodat u zich kunt concentreren op het bouwen of verbouwen, terwijl wij ons bezighouden met de formaliteiten.

Infinit-E hecht veel waarde aan direct contact, persoonlijke betrokkenheid en het nakomen van correcte afspraken. We streven ernaar om nauw met onze klanten samen te werken, zodat we een grondig begrip hebben van hun behoeften, wensen en budget. Door open communicatie en transparantie zorgen we ervoor dat alle partijen op één lijn zitten en dat het project soepel verloopt.

Hoewel Infinit-E gevestigd is in Kuringen, strekt ons werkgebied zich uit tot een straal van 50 kilometer rondom deze locatie. Dit betekent dat we diensten verlenen aan klanten in de nabijgelegen regio's en gemeenschappen.

Infinit-E

Plaatsbeschrijving, Sloopopvolginsplan en Asbestinventaris, EPB, EPC, Veiligheidscoördinatie, Luchtdichtheidstest, Rioleringskeuring, Ventilatieverslaggeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Lode: +32 472 32 20 99
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0847.797.222

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: +32 492 83 22 60
Drakerstraat 30 - 3511, Kuringen

Contacteer ons

Infinit-E is een studiebureau dat in 2011 werd opgericht en sindsdien een uitgebreid aanbod aan diensten heeft ontwikkeld. Het bureau wordt beheerd door ing. Lode Willems en Stéphanie Peerenbooms